Ebody

Lipolaser, veilig & pijnloos gewicht verliezen

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om snel, veilig en volledig pijnloos gewicht te verliezen? Dan kan onze lipolaserbehandeling een oplossing voor jou zijn. Lipolaser is een soort liposuctie waarbij geen chirurgische ingreep komt kijken, maar we met Low Level Laser Therapy aan de slag gaan. Die methode is op lichttechnologie gebaseerd en werkt vetcellen nauwkeurig weg.

Bij lipolaser dringen we met laserstralen tot diep in de vetcellen om het vet in glycerol om te zetten. Vrije vetzuren en water kunnen via de celwand en de poriën het lichaam verlaten. De afvalstoffen worden dan weer door de andullatietechnologie en de verbeterde lymfedrainage afgevoerd. Daardoor dien je wel na elke sessie voldoende te bewegen en water te drinken.

image
image
In combinatie met gezonde voeding & sport

Vet aan je buik, armen & benen minimaliseren

Met lipolaser kunnen we zowel aan je buik als aan andere lichaamsdelen (o.a. armen & benen) vet minimaliseren. Bij de eerste, middelste en laatste sessie meten we je lichaam op: vet- en vetvrije massa, watergehalte. Zo houden we je vooruitgang tijdens het traject bij.

Om de doeltreffendheid van de behandeling te maximaliseren, combineer je die het beste met de juiste voeding en sport. Hoewel je voor een duurzaam resultaat meerdere sessies nodig zal hebben, zal je na de eerste sessie al een verschil ervaren. Spreek ons gerust aan bij interesse.

Zelf het effect van lipolaser ondervinden?

Boek vandaag nog je proefles!