Ebody

Sportstudio gespecialiseerd in EMS-trainingen, voedingsadvies & lipolaser

Welkom in onze sportstudio

EMS-trainingen in Heemskerk

Op een efficiënte en uitdagende manier je lichaam trainen? Dat kan met de EMS-trainingen bij sportstudio Ebody in Heemskerk. Onze eigenaars Rina Schuurman en Mitchell Steeman ontdekten die vorm van training op het internet en waren meteen geïnteresseerd. Ondertussen staan ze al zes jaar in het vak als EMS-coaches en in 2021 startten ze hun eigen sportstudio op. 

Ons team wordt inmiddels versterkt door gedreven coach Jacqueline Veldhoen van Vugt. In onze sportstudio is iedereen welkom. We zetten dan ook in op een huiselijke sfeer om de drempel zo laag mogelijk te houden. Kom gerust langs als je met ons wil trainen.

image
Om je spieren te stimuleren

EMS, training met elektroden

EMS staat voor Electric Muscle Stimulation; tijdens de training draag je immers een pak met elektroden die je spieren stimuleren. Dat pak is met een extern trainingsapparaat van Xbody verbonden. Daarmee kan je eenvoudig de intensiteit van je training bepalen, waardoor die zeker aan jouw niveau aangepast is.

Een sessie van EMS duurt slechts twintig minuten en je kan er dus eenvoudig tijd voor maken. Toch staan de resultaten van één sessie gelijk aan 1,5 uur regulier trainen. Met EMS kan je niet alleen aan je spierkracht en vetverbranding werken, maar je zal in je bloedsomloop en je huid eveneens de positieve effecten ervaren.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Onze diensten

Bekijk hieronder waarmee wij je van dienst kunnen zijn en leer onze coaches kennen.

Proefles

Als je in EMS geïnteresseerd bent, kan je bij ons een proefles volgen. Zo kan je zelf uittesten of die training iets voor jou is.

Lipolaser

Met Low Level Laser Therapy kunnen we je helpen om veilig en duurzaam vet te verliezen in o.a. je buik, armen en benen.

Voeding

Wij helpen je met een voedingsplan op maat of een traject om af te vallen, bij te komen en spiermassa te kweken.

Coaches

Maak op deze pagina kennis met onze bekwame coaches die je tijdens je sport- of voedingstraject zullen begeleiden.

Met maximaal vier personen

Small group training met een professionele coach

Wij bieden small group training met een professionele coach aan, waarbij je in een groep van maximaal vier personen traint. Zo kan de coach je optimaal begeleiden en kan je het meeste uit je training halen. Je kan die sessies eenvoudig en flexibel boeken in onze Pay n Plan-app. Daar kan je zelfs last minute een training aanvragen, zolang er plaatsen beschikbaar zijn. 

Als je wil weten of EMS-training iets voor jou zou zijn, kan je altijd een proefles komen volgen. Je kan trouwens evengoed voor voedingsadvies of een lipolaserbehandeling naar onze sportstudio komen. Via Facebook, Instagram en YouTube kan je alvast een blik achter de schermen werpen.

image

Je lichaam trainen met EMS?

Boek vandaag nog je proefles!